Novosti

*****PRIJAVE***** 8. Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

Ove godine ponovno GDCK Jastrebarsko organizira ljetne  kreativno-socijalizacijske radionice za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Radionice će početi u ponedjeljak, 22. srpnja i trajat će sve do 26. srpnja 2019. godine.

Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 09.00 do 10.30 sati u Centru za kulturu u Jastrebarskom, djeca mogu provesti dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći.

Ciljevi ovog Programa su nadopuniti ponudu sadržaja za strukturirano i aktivno provođenje slobodnog vremena jaskanske djece i mladih, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine (podizanje samopoštovanja, poticanje tolerancije i prihvaćanje različitosti) te omogućiti djeci razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja..

Radionice koje će biti organizirane su LIKOVNA RADIONICA  i  LUTKARSKA RADIONICA.

Za sve dodatne ili detaljne informacije možete kontaktirati GDCK Jastrebarsko na broj telefona 6283-363 ili na broj mobitela 098/631-021, a svoju djecu možete prijaviti na radionice i dolaskom u ured GDCK Jastrebarsko, V. Mačeka 2.