Gradska dodjela zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi Republike Hrvatske

Mnogo je humanih ljudi bilo 14. studenog u sali “Rubin” gdje smo organizirali gradsku dodjelu zahvalnica za naše jubilarne darivatelje krvi.  Zahvalnice su primili darivatelji  koji su  krv darovali  1, 5 (žene), 10, 20, 25 (žene), 30, 35(žene), 40, 50, 75 i  100 puta. Također, uručili smo i obiteljsku zahvalnicu.

Veliko hvala svima koji su prisustvovali dodjeli, a posebno nam je drago jer su priznanja darivateljima  uručili naši dragi  volonteri. Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko su naša velika podrška, snaga i motivacija za rad našeg društva.

Na svečanosti  zahvalnicu za izvanredan uspjeh  dobio je  gospodin Stjepan Vrbanić koji je krv darovao više od 100 puta.

Svečanosti dodjele zahvalnica prisustvovali su dobrovoljni darivatelji krvi iz grada Jastrebarskog kao i iz općina Krašić, Klinča Sela, Žumberka i Pisarovine.

Ovom dodjelom, GDCK Jastrebarsko željelo je još jednom zahvaliti darivateljima krvi na pokazanoj humanosti, nesebičnosti  i ljubavi prema čovjeku te naglasiti važnost, ugled i značaj koju darivatelji krvi imaju u društvu.

Darivatelji krvi Gradskog  društva Crvenog križa Jastrebarsko su perjanica našega društva te još jednom čestitamo svim darivateljima njihov dan i veliko hvala svima.